Klassisk ophold med forkælelse

Montra Odder Parkhotel

Forkæl Jer selv med et klassisk ophold

Tag på et klassisk ophold med forkælelse og kulinariske oplevelser for 2 personer. Vores velrenommerede køkken byder på udsøgte smagsoplevelser. Ved ankomst byder vi på kaffe og kage. Under opholdet har I mulighed for at koble helt af og for eksempel nyde den smukke omkringliggende natur eller tage på tur ind til hyggelige Odder by.

Nyd vores skønne omgivelser
Området omkring Montra Odder Parkhotel er omkranset af en utrolig smuk natur, hvor du som gæst med fordel kan besøge de skønne skove og strande. Besøg for eksempel Saksild Strand der er kendt som en af Danmarks bedste badestrande.

Aarhus er med sit pulserende byliv og hyggelige gader bestemt også en oplevelse værd. Besøg eksempelvis Aros Kunstmuseum, gå på opdagelse i Den gamle By eller udforsk Moesgaard Museum.

Opholdet indeholder:

  • 2 x overnatning
  • 1 x eftermiddagskaffe med kage på ankomstdagen
  • 2 x 2-retters menu eller buffet
  • 2 x morgenmad

Pris pr. person fra
Kr. 995,00,-

Pris pr. barn under 12 år med opredning på forældrenes værelse fra
Kr. 497,50,-

FRI AFBESTILLING – Du kan frit afbestille dit ophold helt op til dagen før kl. 18.00.

Vores populære weekendophold

Målet for opholdet tæt på Aarhus har altid været at levere en personlig service. Vi forsøger at skabe et hjem for de gæster, der ønsker at opleve Østjylland. Odder Parkhotel samarbejder med flere østjyske seværdigheder og giver dig muligheder, som du ikke nødvendigvis finder andre steder. Der er også mulighed for nemt at komme til Midtjylland, hvor der venter spændende oplevelser og aktiviteter, både for familien på weekendophold eller et ophold for to.

Besøgende der har nydt et weekend- eller hverdagsophold på Odder Parkhotel ved Aarhus siger:

“Vi siger tusind tak for et godt og hyggeligt ophold med super venlig betjening. Det har været et uforglemmelig weekendophold i Jylland.”

 “Tusind tak for et hyggeligt weekendophold her hos Jer. Super betjening, samt fantastiske flotte og skønne omgivelser. Håber vi igen får mulighed for at vende tilbage”

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.