Julefrokost med livemusik

Montra Odder Parkhotel

Julefrokost 2021 med god mad og livemusik

Fredag d. 19. november og 26. november

Det er med stor fornøjelse, at vi inviterer til en skøn julefrokost på hotellet. Vi sørger for en lækker julemenu, der giver den helt rigtige julestemning aftenen igennem, og bandet Bogart’s står for det perfekte musikalske bagtæppe under hele aftenen.

Julefrokosten skydes i gang klokken 19.00, og vi lukker først ned for aftenen klokken 01.00, så I har mange underholdende timer i vente.

Bandet Bogart’s består af 5 oplagte musikere, der sørger for den gode stemning under middagen. Når maden er ryddet væk og danseskoene fundet frem, leverer Bogart’s klassiske hits og rytmiske toner, der nok skal sætte skub i dansegulvet.

Vores julefrokost løber af stablen de to sidste fredage i november, nemlig:

  • 19. november
  • 26. november

Julefrokosten inkluderer

Med vores skønne julefrokost får du:

  • Livemusik fra Bogart’s
  • Skøn julefrokost
  • Fri bar med øl, vand og husets vin

Pris pr. person
Kr. 699,-

Du kan også vælge fri bar fra. Så er prisen pr. person
Kr. 399,-

Bestil din julefrokost hos os på telefon 86 54 47 44 eller info@ophotel.dk.

Ta' en overnatning

I forbindelse med julefrokosten kan du tage en overnatning på hotellet i et af vores skønne værelser. Så slipper du for at skulle tænke over at komme hjem, og du kan vågne til vores lækre morgenbuffet, som altid følger med, når du overnatter hos os.

Overnatning i dobbeltværelse for 2 personer
Kr. 800,-

Overnatning i enkeltværelse pr. person
Kr. 700,-

Bemærk, at priserne for værelserne er ud over prisen for julefrokosten.

Bestil din julefrokost med overnatning hos os på telefon 86 54 47 44 eller info@ophotel.dk.

FRI AFBESTILLING INDTIL KL. 18 DAGEN FØR ANKOMST

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.