Oplev efteråret i Østjylland

Montra Odder Parkhotel

3-dages efterårsophold midt i Østjyllands mange muligheder

18. oktober til 20. december

Efteråret er en fantastisk årstid, der inviterer til alt fra smukke gåture i naturen til kulturelle oplevelser og lækre middage med lidt tungere retter end sommerens lette anretninger. Årstiden byder på noget for enhver smag, og sådan er det også med et efterårsophold hos os med vores unikke placering.

Inden for en halv time kan du nå nogle af de mest unikke områder i den danske natur som de høje bakker og de dejligste strande, eller du kan finde kulturelle oplevelser i Aarhus eller Horsens. Alt hvad hjertet kan begære er inden for rækkevidde, når du er gæst hos os.

På opholdet sørger vi for skønne værelser, dejlig morgenmad og lækre menuer hver aften.

Inspiration til oplevelser

I Østjylland er der masser af ting at tage sig til, blandt andet at tage den korte tur fra Odder til Aarhus for at benytte sig af nogle af de mange tilbud, der er at tage på oplevelse i. Byen er hyggelig, men har samtidig alle de store byers tilbud, hvilket giver en helt særlig stemning.

Her kan du se vores udpluk til inspiration, når du skal planlægge aktiviteter i Aarhus, og du finder også en kalender med events.

Efterårsopholdet inkluderer

Opholdet gælder i perioden 18. oktober til 20. december og inkluderer:

  • 2 x overnatning i dobbeltværelse
  • 2 x 2-retters aftenmenu eller buffet
  • 2 x morgenmadsbuffet
  • Kaffe og kage på ankomstdagen

Pris pr. person fra
Kr. 995,-

Børn under 12 kommer med til halv pris.

Ankomst mandag til fredag.

Vil du indløse et Montra-gavekort eller bestille på telefon eller mail, skal dette ske på telefon 86 54 47 44 eller info@ophotel.dk.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.