Få en cykeloplevelse i Østjylland

Montra Odder Parkhotel

Få en cykeloplevelse i Østjylland

Krydr dit møde eller familiearrangement med en sjov oplevelse i naturen. I kan enten medbringe jeres egne cykler eller I kan booke dem gennem Fun on Wheels. Lad os hjælpe jer med at skabe en unik cykeloplevelse i Østjylland. Efter en dags cykeltur kan I efterfølgende vende tilbage til hotellet og lade batterierne op på vores lækre værelser og nyde en middag i vores gourmetrestaurant.

Book en cykeltur gennem Fun on Wheels

I samarbejde med Fun on Wheels planlægger vi cykelture i nærheden af hotellet, som ligger i naturskønne omgivelser. Vi tilpasser turen, så alle kan deltage, uanset alder, niveau og ambitioner.

Du kan vælge mellem fatbikes, racercykler og mountainbikes. Mærk eksempelvis de store dæk suse afsted over stok og sten på fatbikes, få sved på panden og mærk farten på racercykler eller få adrenalin og action på mountainbikes. Find din favorit aktivitet og få en sjov og anderledes dag.

I bestemmer selv omfanget – om det blot skal være en kort ­pause i et koncentreret kursusforløb, eller om det skal fylde en større del af programmet og virkelig “trække tænder ud,” så I sover godt til den lyse morgen.

Dagen kan indeholde en lækker frokost i naturen eller rundes af med en lækker middag og afslappende overnatning på hotellet. Mulighederne er mange.

Ønsker du at høre nærmere? Så ring eller skriv til os. Vi finder det helt rigtige koncept til dit ophold eller arrangement!

Fun on Wheels
Ring for yderligere information
Tlf. 86 54 47 44

Aktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner Fun on Wheels

Kontakt os på info@ophotel.dk eller telefon 86 54 47 44 og lad os sammen finde frem til det optimale program for jer.

Kulturringen i Østjylland

Odder Kommune er en af 7 kommuner der deltager i Kulturringen. Kulturringen er en ny cykelrute i Østjylland og skaber rammer for rekreativ cykling i Østjylland. En skiltet cykelplanrute i Danmark på 450 km gennem Odder, Favrskov, Norddjurs, Syddjurs, Samsø, Aarhus og Skanderborg kommuner. Disse kommuner står bag etableringen af de gode cykelruter, med støtte fra Kulturhovedstad Aarhus 2019 Fonden.

Kulturringens rute går gennem europæisk kultur beliggende i et smukt og varieret landskab af bølgende bakker, sø, hav, skov og vandløb. Ruten opdeles i 20 etaper der er formidlet af bogen ”Kulturringen – Kultur på cykel”, en cykelguidebog på 176 sider. Ved hjælp af cykelguiden kan du udforske dansk kultur og kulturarv side om side med smuk natur og spændende lokalområder fra de mindste landsbyer til Aarhus, som er rutens største by.

Fra maj 2019 kan cykelruten følges ved hjælp af Kulturringens smukke cykelskilte. Du kan cykle hele strækningen eller bruge den offentlige trafik til at hoppe af og på og sammensætte den perfekte tur alt efter interesser, evner og behov. Vælg mellem børnevenlige og oplevelsesrige strækninger eller fokuser på strækninger der især fremmer de gode cykelben.

Kulturringen oplagt feriemål i Danmark – perfekt til en aktiv ferie med en masse fælles oplevelser.

Ruten går via asfaltveje, og masser af alternative muligheder giver lejlighed til at køre en lille interessant omvej – eller at tage toget, færgen eller bussen til uudforskede steder omkring Aarhus. Der er også forskellige muligheder for overnatning og indkøb langs ruten. Undervejs vil der også være servicefaciliteter, mulighed for ekstra luft i dækkene og toilet og vand. Det vil du bl.a. kunne finde i Cykelguiden “Kulturringen – Kultur på cykel” og den engelske udgave “Kulturringen – Culture By Bike”.

Cykelguidebogen kan købes på Montra Odder Parkhotel.

Hold dig orienteret på www.kulturringen.dk eller på Facebook under Kulturringen – culture by bike.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.
Holler Box