Standup med Carsten Bang

Montra Odder Parkhotel

Skøn standup med Carsten Bang og lækker buffet

Fredag d. 22. april 2022

Der kommer gang i lattermusklerne, når Carsten Bang gæster hotellet og underholder med sin unikke stil, der har givet utallige latterkramper gennem en lang karriere i dansk standup. Carsten Bang har været med helt fra starten, og derfor har han et helt arsenal af strenge at spille på, som sikrer comedy i absolut topklasse og en underholdende optræden, der altid rammer plet.

Vi serverer en lækker buffet som opvarmning til showet, så du kan få en fantastisk aften med lækker mad og underholdende standup – alt sammen i en hyggelig atmosfære på vores skønne hotel.

Grundet COVID-19 kan du frit afbestille din standup-billet indtil klokken 18.00 dagen før. Det er en del af vores indsats for at sikre din tryghed. Læs mere her.

Underholdende show og lækker buffet

  • Superlækker buffet med stort udvalg af tilbehør (fra kl. 18.00)
  • Standup med Carsten Bang (dørene åbner kl. 20.45, pladserne er unummererede)

Pris pr. person
Kr. 550,-

Uden buffet Kr. 300,-

FRI AFBESTILLING INDTIL KL. 18 DAGEN FØR ANKOMST

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Odder Parkhotel har fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.