Miniferie nær Aarhus

Montra Hotels

Skønne dage nær Smilets By

Hen over sommeren kan du tage på fantastiske ophold i Odder eller Sabro, som ligger tæt på Aarhus. Den tidligere europæiske kulturhovedstad gemmer på massevis af charmerende caféer, skøn shopping, spændende museer, dejlig natur og meget mere.

På Odder Parkhotel kan du få henholdsvis 2 eller 3 overnatninger på de dejlige værelser, og i begge ophold får du morgenmad og lækker aftenmenu til at slutte de skønne dage af. På miniferien med de 3 overnatning får du endda en billet til Den Gamle By eller Moesgaard Museum – to af de helt store aarhusianske attraktioner – eller til FÆNGSLET i Horsens.

Hotel Sabro Kro byder også på 2 dejlige ophold med morgenmad og skøn aftenmenu, og her kan du vælge picnic-opholdet, hvor du får en lækker picnic, du kan tage med på turen rundt i Aarhus og nyde, når du har brug for et pitstop.

Uanset hvilket ophold du vælger, er vi sikre på, at du nok skal få en fantastisk tur til vores hoteller, og du kan nyde alle Aarhus’ vidunderlige tilbud i de varme sommerdage.

Sommertilbud
Montra Hotel Sabro Kro

1. juni til 30. august

Vi byder på et skønt 3-dages ophold med dejlig 2-retters aftensmenu, skøn morgenbuffet og kaffe og kage, når du ankommer – nyd sommeren med nogle dage hos os!

Pris pr. person fra

KR. 899,-

Sommertilbud
Montra Hotel Sabro Kro

1. juni til 30. august

Tag på et skønt ophold med 2 overnatninger, som kalder på ture ud i sommerlandet – vi giver dig nemlig en lækker picnic med til turen! Og så klarer vi også aftensmaden med lækre 3-retters menuer.

Pris pr. person fra

KR. 1.299,-

Sommertilbud
Montra Odder Parkhotel

1. juni til 1. august

Tag en 4-dages miniferie til Odder i de skønne sommermåneder! Vi serverer både morgenmad og aftensmad under din ferie hos os, og du får en billet til en af de store attraktioner i området.

Pris pr. person fra

KR. 1.399,-

Sommertilbud
Montra Odder Parkhotel

1. juni til 1. august

Tag på et skønt 3-dages sommerophold mellem 1. juni og 1. august i charmerende Odder og oplev alle de spændende tilbud, Østjylland har at byde på.

Pris pr. person fra

KR. 899,-