Kom til årets festligste julefrokoster

Montra Hotels

Julestemning og festhumør i top

Det er med stor fornøjelse, at vi igen har mulighed for at invitere alle indenfor på vores 4 hoteller til festlige julefrokoster.

Vi holder traditionerne i hævd og sørger for klassiske juleretter, stemningsfyldt livemusik og stjernespækket underholdning. Alle vores hoteller tilbyder ligeledes mulighed for tilkøb af øl, vin og vand ad libitum, så lad bilen stå og forlæng festlighederne med en overnatning på et af vores luksuriøse værelser.

Hvert af vores 4 hoteller tilbyder deres egen festlige julefrokost, og nedenfor kan du læse mere om hver enkelt af dem, samt booke din julefrokost med det samme.

Vi glæder os til at se dig til en festlig aften.

Se vores 4 julefrokosttilbud

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

JULEFROKOST MED FRANK HVAM OG LIVEMUSIK

Fredage og lørdage fra den 26. november til den 11. december 2021

Årets julefrokost på Sabro Kro bliver med livemusik og ikke mindst underholdning fra selveste Frank Hvam, som uden tvivl er en af landets mest efterspurgte komikere! Vi serverer lækre og klassiske juleretter, som får dig i det helt rigtige julehumør.

Pris pr. person fra

KR. 699,-

JULETILBUD
Montra Odder Parkhotel

Julefrokost med livemusik

Fredag d. 19. november og 26. november

Tag til en skøn julefrokost i Odder hos os på byens hotel den 19. november eller 26. november, når vi åbner dørene til et hyggeligt arrangement med livemusik og højt humør.

Pris pr. person fra

KR. 399,-

JULETILBUD
Montra Skaga Hotel

JULEFROKOST MED LIVEMUSIK

Lørdage fra 20. november til 4. december

Tag til årets julefrokost 2021 på Skaga Hotel. Vi sørger for levende musik, fremragende og klassisk mad og masser af julestemning!

Pris pr. person fra

KR. 698,-

JULETILBUD
Montra Hotel Hanstholm

JULEFROKOST MED LIVEMUSIK

Udvalgte dage fra 20. november til 4. december

Tag til en fantastisk julefrokost med livemusik på Hotel Hanstholm og en lækker julemenu med alle klassikerne – du kan også overnatte og gøre det til et juleophold.

Pris pr. person fra

KR. 345,-