Jul på Montra Hotels

Montra Hotels

Få gode julestunder med familie, venner og kolleger

Det er med stor fornøjelse, at vi igen i år har mulighed for at invitere indenfor til gode julestunder. Vi står klar med festlige julefrokoster, hyggelige juleophold og musikalskeoplevelser, der med garanti vil skabe den perfekte julestemning.

Om du er på udkig efter en festlig firmajulefrokost i humorens tegn, den årlige juletur med overnatning eller blot en julet musikoplevelse med én du holder af, så kan vil tilbyde noget for dig.

Hvert hotel tilbyder sine egne særlige juletilbud. Læs mere om hver enkelt tilbud nedenunder – og book inden det er for sent.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Montra Hotels.

RING JULEN IND MED GODE OPLEVELSER

Juletilbud
Montra Odder Parkhotel

Julefrokost med underholdning på kanten

D. 24. og 25. november samt d. 1., 2., 8. og 9. december 2023

Gør den kommende jul ekstra speciel, og hold din næste julefrokost i Odder. Vi inviterer indenfor til en festlig aften på hotellet med stand-up af Jan Gintberg, underholdende live musik og lækker julebuffet inklusive fri bar.

Pris pr. person fra

KR. 1.345,-

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

Julehygge og sød musik med Søs Fenger på Sabro Kro

Fredag d. 15. december 2023

Kom og oplev den danske musiklegende Søs Fenger til en intim julekoncert på Sabro Kro inklusiv en lækker 3-retters middag. Du kan nemt tilkøbe en overnatning, så du kan nyde aftenen i fulde drag.

Pris pr. person fra

KR. 835,-

Juletilbud
Montra Hotel Hanstholm

3-dages juleophold på toppen af Thy

1. november til 14. december

Oplev den magiske julestemning nær noget af Danmarks mest betagende natur, når du besøger vores hyggelige hotel i Hanstholm på et hjertevarmt 3-dages ophold i december. Når du har udforsket den fortryllende Nationalpark Thy i sine sneklæder, forkæler vi dig med vores 3-retters middag og morgenbuffet med et jule-twist.

Pris pr. person fra

KR. 1.095,-

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

Julefrokost med fremragende underholdning

D. 24. og 25. november samt d. 1., 2., 8. og 9. december 2023

Hold din næste julefrokost på Montra Hotel Sabro Kro nær Smilets by. Vi byder på en hyggelig aften med en lækker julebuffet inkl. fri bar, hylende morsom stand-up af Jan Gintberg og underholdende live musik.

Flere datoer er allerede udsolgt eller har få ledige pladser.

Pris pr. person fra

KR. 1.395,-

Juletilbud
Montra Skaga Hotel

Julefrokost med musik, dans og fri bar

D. 25. november samt d. 1., 2. og 9. december 2023

Nyd julen 2023 med venner, familie eller kolleger til årets julefrokost med en lækker julebuffet inklusive fri bar og natmad, og bliv spillet varm af vores fantastiske DJ eller det lokale band, No Good.

Pris pr. person fra

KR. 875,-

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

Årets julefrokost med de gode klassikere

Fra d. 1. november 2023

Hold årets julefrokost på Montra Hotel Sabro Kro nær Smilets by. Vi byder på en hyggelig aften med lækker julebuffet, så I kan samles om hyggen og julefreden kan sænke sig.

Pris pr. person fra

KR. 395,-