Montra Hotel Hanstholm

Ta' på oplevelse på toppen af Thy

1. september til 20. december

Efterårets skiftende farver er fantastiske at opleve, og med vores placering mellem Vesterhavet og Nationalpark Thy har du en unik mulighed for at se naturen ændre karakter. Tag på et 3-dages efterårsophold hos os med lækker aftensmad, gode værelser og dejlig morgenmad og tag ud i den fascinerende natur.

Pris pr. person

KR. 1.095,-

Montra Hotel Hanstholm

Inspiration til din tur til Hanstholm

Et besøg i Hanstholm kan byde på masser af spændende ting at tage sig til både i byen og i området omkring. Thy er en fascinerende afkrog af landet, som bugner med foretagsomhed, naturoplevelser og fordybelse, og på Hotel Hanstholm hjælper vi altid gerne med gode forslag til aktiviteter. Find inspiration til din tur her.

Montra Hotel Hanstholm

Kandis koncert

Fredag den 17. september 

Oplev en fantastisk koncert, når Kandis spiller op! Du får koncert, overnatning og en lækker middag, eller du kan vælge en overnatning ekstra og gøre det til et rigtigt weekendophold med musik og hygge.

Pris pr. person

KR. 1.095,-

Montra Hotel Hanstholm

Kickoff i Nationalpark Thy

Sæt gang i virksomhedens næste etape med et kickoff-arrangement i Hanstholm, hvor du kan finde fordybelse i den store Nationalpark Thy. Vi sørger for optimale rammer med mødelokaler, forplejning og aktiviteter, der sikrer en god og udbytterig tur til vores hotel.