Sommerophold i Thy

Sommertilbud

Skønt sommerophold i Hanstholm

Gælder 1. juni til og med 30. september.

Oplev skønne og charmerende Hanstholm på et dejligt sommerophold. Med lækre 3-retters menuer og overnatning i et superiorværelse er der lagt op til en fantastisk og  afslappende tur til det nordligste af Jyllands vestkyst. Tag på opdagelse i naturskønne Thy, der byder på en afslappet stemning, hyggelige byer og naturligvis den store Nationalpark.

Hotellet byder på gode muligheder for afslapning med en hyggelig atmosfære og gode muligheder for at hygge sig – blandt andet på vores egne minigolfbaner.

Vi er under et kvarter fra Klitmøller, som er kendt som Cold Hawaii, og Thisted ligger kun 20 minutter fra hotellet. Imellem hotellet, surferparadiset og den hyggelige købstad finder du en masse muligheder for at opleve naturen i Thy i Nationalpark Thy, hyggelige søer, skov og den skønne Limfjord.

Sommeropholdet inkluderer

Opholdet gælder i perioden 1. juni til 30. september alle ugens dage og inkluderer:

  • 2 x 3-retters menu
  • 2 x overnatning i superiorværelse
  • 2 x morgenmad

Pris pr. person fra
Kr. 1.395,-

Børn under 12 år kommer med til halv pris fra
Kr. 697,-

Vil du indløse et Montra-gavekort eller bestille på mail eller telefon, skal dette ske på telefon 97 96 10 44 eller hotel@hotelhanstholm.dk

FRI AFBESTILLING INDTIL KL. 18 DAGEN FØR ANKOMST

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.