Julefrokost i Hanstholm 2021

Montra Hotel Hanstholm

Årets julefrokost med levende musik

Tag til årets julefrokost i Hanstholm med lækker mad, levende musik og den skønneste julestemning. Vi sørger for, at du får en god aften på vores hyggelige hotel til vores julefrokostarrangementer sidst i november og først i december. Hotellet er pyntet op til jul, og vi har også sørget for at tage vores forholdsregler, og at der er god mulighed for at holde afstand gennem hele aftenen, så du trygt kan nyde en klassisk julefrokost.

Vi disker op med lækre, klassiske juleretter fra vores gode restaurant, som nok skal gøre dig i godt humør. Hvis det ikke er nok, kommer Roseband Duo og spiller gennem hele aftenen fra klokken 18.30 til 01.30. De to medlemmer af duoen formår både at sætte en god stemning under spisningen og gang i dansegulvet, når maden er indtaget, så du kan se frem til et brag af en aften!

Du kan tage med til julefrokost hos os:

  • Lørdag d. 20. november
  • Lørdag d. 27. november
  • Fredag d. 3. december – UDSOLGT
  • Lørdag d. 4. december

Pris pr. person ekskl. drikkevarer
Kr. 345,-

Bemærk at bestilling til julefrokosten skal ske via mail/tlf.
Bestiling på tlf. nr. 9796 1044 eller hotel@hotelhanstholm.dk

Gør det til et ophold

Du har også mulighed for at gøre julefrokosten til et rigtigt juleophold. Lad bilen stå og få en lækker morgenmad og en god seng for natten efter den store julefrokost. Booker du et juleophold med julefrokost, byder vi velkommen med gløgg og æbleskiver, når du ankommer – det er en perfekt opvarmning til julefrokosten senere.

Med et juleophold får du:

  • Gløgg og æbleskiver ved ankomst
  • Julefrokost med levende musik
  • Overnatning på dobbeltværelse
  • Skøn morgenmad

Pris pr. person i dobbeltværelse
Kr. 825,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-

Bemærk at bestilling til juleopholdet skal ske via mail/tlf.
Bestiling på tlf. nr. 9796 1044 eller hotel@hotelhanstholm.dk

FRI AFBESTILLING INDTIL KL. 18 DAGEN FØR ANKOMST

Som en del af vores høje service tilbyder vi, at du kvit og frit kan afbestille dit ophold indtil klokken 18 dagen før ankomst. Vi ved, at disse tider med smitte, restriktioner og retningslinjer kan betyde pludselige ændringer i dine planer, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed for at give dig så meget tryghed som muligt.

På alle vores hoteller har vi taget de nødvendige forholdsregler for, at du kan føle dig tryg på hotellet. Vi sørger blandt andet altid for god afstand til hinanden, bruger mundbind og tilbyder rig mulighed for at afspritte. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.