Hotelferie med cykeloplevelser

Montra Hotel Hanstholm

Oplev Thy på cykel

Opholdet gælder hele 2021

Thy er et fantastisk område med masser af natur at tage på cykelture i, og på vores 4-dages cykelophold får du rig mulighed for at stige på jernhesten og køre ud i landskabet. Når du kommer hjem efter en god dag på cyklen, kan du gå en tur ned i restauranten, som vil servere en lækker 2-retters menu på alle opholdets 3 aftener, og hver morgen kan du tanke energi i vores lækre morgenbuffet.

Du får hver dag en lækker sandwich og mineralvand med, som er perfekt til frokostpausen eller udflugten. Er du i tvivl om dagens rute eller udflugt, står vi klar til at hjælpe med gode forslag til steder og ruter at tilbagelægge på cyklen.

Vi har fået lavet et særligt cykelskur, som din cykel kan stå i, hvor den er i god behold. Ud over at cyklen kan stå i tørvejr, giver skuret også mulighed for at hænge cyklen op i bøjler i loftet, hvis du har brug for at lave småjusteringer, så du kan stå i en ordentlig arbejdsstilling. Der er ikke værktøj i cykelskuret, men hvis uheldet er ude, kan du købe lappegrej i receptionen, og der er mulighed for at pumpe dækkene, så du hurtigt kan blive godt kørende igen.

Opholdet inkluderer

  • 3 x overnatning
  • 3 x stor morgenbuffet med kolde og lune retter
  • 3 x lækker 2-retters menu efter kokkens valg
  • 3 x Sandwich samt mineralvand

Pr. person i dobbeltværelse fra
Kr. 1.445,-

Børn under 12 år i opredning på forældrenes værelse
Kr. 722,50,-

Tillæg for enkeltværelse pr. nat
Kr. 200,-

Book nu på 9796 1044 eller hotel@hotelhanstholm.dk.

Lej cykel hen over sommeren

Hen over sommerferien i uge 27 – 33 kan du leje mountainbike og hjelm hos os. Så slipper du for at skulle tage cyklen med på turen, og du kan få en kvalitetscykel at køre på, mens du er hos os. Du kan naturligvis også leje en hjelm til cyklen.

Pris pr. person pr. dag

Mountainbike:
Kr. 250,-

Hjelm:
Kr. 50,-