Velkommen til Montra Hotels

Alle hoteller er igen åbne!

Hos os får du en varm og personlig betjening, og vi anser det for vores fornemmeste opgave at sikre dig et rart og hyggeligt ophold på vores hoteller. Vi er fleksible, hjælpsomme og servicemindede, og det kan du mærke, når du benytter vores hoteller til ophold, oplevelser, selskaber, møder og konferencer kombineret med noget godt at spise i restauranten.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores hoteller.

Montra Hotels – 4-stjernede hoteller i Nord- og Østjylland

Montra-kæden har 4 hoteller i Jylland, som bærer Montra-navnet. Det er Montra Odder Parkhotel, Montra Hotel Hanstholm, Montra Skaga Hotel og Montra Hotel Sabro Kro, der udgør vores firkløver af hoteller. Hos os kan du forvente flotte, velindrettede værelser, lækker morgenmad, møde- og konferencefaciliteter i mange størrelser, venligt personale og meget mere.

Vi holder en høj standard og giver gerne et drys luksus til dig, der har brug for lidt ekstra. Vi har samtidig en hyggelig atmosfære på vores hoteller, så du føler dig hjemme. Blandt andet får du hos alle Montra-hoteller morgenmad med, når ud overnatter. På den måde kan du starte dagen på en god måde med et godt morgenmåltid.

Husk at holde øje med vores tilbud – Montra Hotels har jævnligt gode tilbud på forskellige pakker, oplevelser eller begivenheder, som giver mindeværdige øjeblikke. Måske finder du dit næste weekendophold hos os.

Et kendetegn (blandt mange) ved Montra Hotels er vores restauranter. På alle Montra Hotels finder du en restaurant tilknyttet hotellet, hvor du får lækre klassiske retter med sæsonens råvarer.

Vi er meget bevidste om, at vi alle sætter et aftryk på kloden. Vi gør vores for, at vores miljø- og klimamæssige aftryk bliver så lille som muligt. Derfor er alle 4 hoteller blevet Green Key-certificerede. Det er en certificering af hoteller, som gør noget ekstra for miljøet i den måde, de drives på.