Besøg os i efteråret

Montra Hotels

Oplev den danske efterårscharme under et hyggeligt 3-dages efterårsophold på Montra Hotels

Har du lyst til at opleve Danmarks rå natur eller være kulturel i en af landets små storbyer? Så book et dejligt efterårsophold med fuld forplejning på et af vores hyggelige hoteller i Jylland.

Når du tager på et af vores ophold dette efterår, får du altid to overnatninger, hvor vores kokke står klar med en stor morgenbuffet begge morgener, og hver aften får du serveret en lækker 2-retters eller 3-retters middag, som du kan nyde på hotellets restaurant.

Læs mere om hvert enkelt tilbud, og book dit ophold til efteråret nu.

Efterårets oplevelser

Efterårstilbud
Montra Hotel Sabro Kro

3-DAGES EFTERÅRSOPHOLD TÆT PÅ SMILETS BY

1. september til 30. november

Det summende byliv, naturens smukke farver og det charmerende kulturliv er blot noget af det, du kan opleve på et efterårsophold hos os i Sabro. Du får den autentiske krostemning under hele dit ophold, lige fra når du træder ind på dit hyggelige værelse med klassisk charme, til når du skal nyde dine 2-retters middage og morgenmad i restauranten.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Efterårstilbud
Montra Odder Parkhotel

3-dages efterårsophold i Østjylland

1. september til 30. november

Dette efterår står vi klar til at byde dig velkommen på byens hotel i Odder med et skønt 3-dages ophold. Her kan du tage på tur ud og nyde naturens gyldne farver eller udforske de små storbyer, imens vi sørger for 2-retters middage til aften, en fantastisk morgenbuffet og eftermiddagskaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.145,-

Efterårstilbud
Montra Hotel Hanstholm

3-dages efterårsophold på toppen af Thy

1. september til 31. oktober

Tag nordpå og oplev noget af Danmarks smukkeste og mest rå natur, når du besøger vores hotel i Hanstholm på et 3-dages ophold i efteråret. Når du er færdig med at udforske den storslåede Nationalpark Thy, kan du gå på opdagelse i vores 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.095,-

Efterårstilbud
Montra Skaga Hotel

3-dages efterårsophold ved havet i nord

1. september til 16. december

Oplev kystbyen, Hirtshals under et 3-dages ophold i Vendsyssel. Udforsk den vilde natur ved det brusende Vesterhav, eller besøg Hirtshals by. Vi sørger for at have et hyggeligt værelse klar, og du kan nyde fantastiske 2-retters middage, en lækker morgenbuffet og kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-