INFORMATION I FORBINDELSE MED COVID-19

Montra Hotels

1 hotel åbent nu

Skaga Hotel åbnede den 6. april med særlige forholdsregler. Blandt andet er fællesarealer og -faciliteter lukkede, og morgenmad serveres som takeaway. De 3 resterende hoteller er midlertidigt lukkede. Med forbehold for ændringer i regeringens retningslinjer regner vi med, at alle hotellerne kan åbne igen 6. maj på normale vilkår. Vi følger naturligvis regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger tæt og holder denne side opdateret.

Hotellerne kan kontaktes pr. telefon mellem klokken 9-12. Du er altid velkommen til at sende hotellerne en mail.

I nødstilfælde kan du kontakte adm. direktør Thomas Weifenbach Jensen på tlf. 28 14 83 33 eller twj@montrahotel.dk.

 

På Montra Hotels gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest, og følger myndighedernes anbefalinger om sikker afstand, højt hygiejne niveau og grundig rengøring. Der er let adgang til at afspritte og vaske hænder, og vi opfordrer alle gæster til at vise god adfærd.

Barer og restauranter på vores hoteller lukker senest klokken 22, og både ansatte og gæster skal bære mundbind på fællesarealer.

Det er ikke et krav at bære mundbind, når man sidder ved sit bord i restauranten eller baren, men mundbind er påkrævet, når man rejser sig fra bordet. Vi sørger for, at der er minimum en meters afstand mellem bordene. Mundbind er tilgængelige i receptionen.

Til møder i lukkede lokaler er mundbind ikke påkrævet. Her gælder det aktuelle forsamlingsforbud.

Derudover vil vi sørge for at holde sikker afstand, give klar information om god adfærd og sørge for grundig rengøring, så I trygt kan nyde et ophold hos Montra Hotels.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen hos Montra Hotels.

Fri afbestilling indtil kl. 18:00 dagen før ankomst

Vi ved, at den seneste tid har været udfordrende for alle, og at covid-19 fortsat vil være en stor bekymring i fremtiden. Derfor har vi FRI AFBESTILLING på alle fire Montra hoteller indtil kl. 18:00 dagen før ankomst. Således kan du trygt bestille dit ophold hos os. 

Vi følger HORESTAs COVID19-vejledning

Vores hoteller følger naturligvis regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger samt HORESTAs vejledning. Det betyder bl.a., at vores motionsrum er lukket foreløbig.