INFORMATION I FORBINDELSE MED COVID-19

Opdateret den 8/7. Vi opdaterer løbende.

Alle hoteller er nu åbne igen

Alle vores hoteller er igen åbne og kan kontaktes på vanlig vis. Velkommen tilbage!

For at du kan føle dig tryg, følger vi naturligvis løbende regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder denne informationsside løbende opdateret som en hjælp til dig, der er gæst hos os.

NB: Vi passer godt på hinanden – ved ankomst til hotellet skal du derfor kunne fremvise gyldigt coronapas.

Sådan sikrer vi din tryghed under dit ophold

BRANCHENS ”SAFE TO VISIT”Din tryghed er vigtig for os, og derfor tager vi en række forholdsregler for at sikre dig mest mulig sikkerhed på vores hoteller. Vi følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, og vi er en del af HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program.

Vi er altid opdaterede på de nyeste krav, anbefalinger og retningslinjer, og du kan være sikker på, at vi har gjort det nemt for dig at tage hensyn til både os og hinanden.

Er du i tvivl om noget omkring håndteringen på et af vores hoteller, er du altid velkommen til at kontakte hotellet på telefon eller mail for at høre nærmere.

Sikre arrangementer

Vi sikrer de bedst mulige forhold for de forsamlinger og arrangementer, du ønsker at afholde hos os.

Hvad end det drejer sig om selskaber, fester, møder eller nogle af vores mange oplevelses arrangementer, sørger vi for, at der er god afstand, rengjorte lokaler og håndsprit alle steder – så arrangementet kan forløbe så sikkert som muligt.

Fri afbestilling indtil kl. 18:00 dagen før ankomst

Vi ved, at den seneste tid har været udfordrende for alle, og at COVID-19 fortsat vil være en stor bekymring i fremtiden. Derfor har vi FRI AFBESTILLING på alle fire hoteller indtil kl. 18:00 dagen før ankomst. Således kan du trygt bestille dit ophold hos os.

Har du booket et ophold eller overnatninger på et af vores hoteller, og bliver du forhindret i at komme, skal du blot kontakte hotellet inden klokken 18.00 dagen før ankomst og meddele din afbestilling. Der er ingen gebyrer eller lignende for dig – det er en del af vores service i forbindelse med pandemien, som skal sikre din tryghed i kontakten med og opholdet hos os.

Samme høje service får du også, når det gælder koncerter, foredrag, standup og andre oplevelser. Indtil klokken 18.00 dagen før showet kan du frit afbestille dog refunderes pengene ikke men du vil modtage et gavekort til Montra Hotels. Det håber vi vil give dig tryghed, når du besøger vores hjemmeside og overvejer at booke nogle af vores fantastiske oplevelser, du har i vente.

Retningslinjer på hotellerne

På alle vores hoteller har vi sørget for tydelig skiltning, der gør det let for dig at vise hensyn.
Du kan altid let orientere dig om det maksimale antal gæster i mødelokaler, finde vejledning og påmindelser til hensigtsmæssig adfærd.
Vi har håndsprit mange steder på hotellerne og vores rengøringsprocedurer er tilpasset, så vi sikre mest mulig sikkerhed for alle gæster.

Husk der er krav om gyldigt coronapas ved ankomst til hotellet.
Gyldigt coronapas er ligeledes et krav til private fester og arrangementer afholdt på hotellerne.

Barer og restauranter på vores hoteller er igen åbne. Vi sørger for, at der er minimum en meters afstand mellem bordene.

Til møder i lukkede lokaler er mundbind ikke påkrævet. Her gælder det aktuelle forsamlingsforbud.

Vores opfordring til dig som gæst

Som beskrevet ovenfor ønsker vi at alle skal føle sig trygge. Derfor vil vi gerne opfordre til at, vi alle passer på hinanden og undgår smitte.
Derfor opfordre vi til at følge udviklingen af COVID-19, og overholde vores guidelines nedenfor på bedste vis:

  • Undgå at give hånd, når du hilser
  • Vask hænder og brug håndsprit ofte
  • Bliv hjemme, hvis du er syg eller har symptomer
  • Host og nys i lommetørklæde eller ærmet
  • Hold god afstand til de andre gæster på hotellet
  • Husk; det er ikke kun COVID-19 der smitter, der gør et smil også

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen hos Montra Hotels.