Montra Hotels

SPAR 50% PÅ GAVEKORT til Black Friday

Halv pris på herlighederne fra Montra Hotels!

Til Black Friday den 27. november 2020 gentager vi den kæmpestore succes fra sidste år. Køb et gavekort på 1.000 kroner for kun 500 kroner!

Brug gavekortet til:

KØB NU!

Spar 50% på gavekort

 

Fire 4-stjernede hoteller!

4 hoteller står klar til at byde dig velkommen, så grib chancen og få halv pris på julegaven, kæresteforkælelsen, gourmetoplevelsen, koncerteuforien og meget mere, som Montra Hotels kan tilbyde. Vi tilbyder mange oplevelser, du kan huske tilbage på med et smil. 

Black Friday-tilbuddet kan kun købes den 27. november 2020.

 

Betingelser

Tilbuddet gælder kun online og kun fredag den 27. november. Tilbuddet er gældende for gavekort til en værdi af 1.000 kroner – max 5 gavekort pr. person. Gavekortet er gældende fra købsdagen og 3 år frem og kan bruges på alle 4 Montra-hoteller. Gavekort kan kombineres op til maksimalt 5 stk. til en værdi af 5.000 kroner på alle events, ophold, overnatninger og middage i restauranterne. Du behøver ikke bruge alle gavekort på samme tid, hvis du har købt flere, men de enkelte gavekort på 1.000 kroner kan ikke deles op – hvert gavekort skal bruges i sin helhed.

Efter køb kan du vælge selv at printe gavekortet eller sende det pr. mail til modtageren. Det er også muligt at få gavekortet tilsendt med posten – gavekortet kommer i en fin sort gavekuvert med en håndbundet sløjfe.

Gavekort kan ikke bruges til konferencer, kurser og møder eller til privat- og firmafester. Gavekortet gælder kun nye køb og kan ikke bruges på eksisterende bookinger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Montra Hotels!

4-stjernede oplevelser på Montra Hotels

Udpluk af muligheder at bruge gavekortet til

Glæd din nærmeste med en oplevelse for livet.

Montra Hotel Sabro Kro

3-retters middag og koncert med Søren Huss

Fredag d. 19. november

Den tidligere Saybia-frontmand har nydt stor succes efter tiden med bandet. Han vækker sit bagkatalog til live og sætter sit eget præg på den dansksprogede sangskrivertradition med sin unikke lyd og helt personlige udtryk. Oplev ham når han gæster Montra Hotel Sabro Kro.

Pris pr. person fra

KR. 785,-

Montra Skaga Hotel

Miniferie ved fyret til efteråret

Nyd en miniferie til efteråret på Montra Skaga Hotel. Vi byder på velvære og afslapning på vores 4-stjernede hotel i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Pris pr. person fra

KR. 995,-

Montra Hotel Hanstholm

Mick Øgendahl

Lørdag d. 16. oktober

Få rørt lattermusklerne til Mick Øgendahl stand up show på Montra Hotel Hanstholm. Inkl. lækker buffet med stort udvalg af kød og fisk fra Hanstholm havn.

Udsolgt

Montra Hotel Sabro Kro

4-stjernet nytårsmenu ud af huset

Mangler du maden til din nytårsfest?

Vi tilbyder 4-stjernet nytårsmiddag ud af huset bestående af 3-retters middag med blandt andet hummer bisque, kalvemørbrad og chokolade brownie.

Bestil inden d. 21. december, så giver vi kransekagen.

Pr. person

KR. 335,-

Montra Hotel Sabro Kro

Romantisk ophold eller kæresteweekend

Kunne det ikke være dejligt i en forlænget weekendtur med kæresten? Invitér din kæreste på et romantisk weekendophold for 2 i Jylland på Montra Hotel Sabro Kro.

Pris pr. person fra

KR. 1.275,-

Montra Odder Parkhotel

Tørfisk-koncert

Lørdag d. 13. november 2021

Montra Odder Parkhotel byder velkommen til årets Tørfisk koncert. Nyd en festlig aften med en udsøgt menu og live koncert.

 

Pris pr. person

KR. 695,-

UDSOLGT

Montra Hotel Hanstholm

Nak & Æd-foredrag med Nikolaj Kirk

Torsdag d. 15. april 

Mød legenden fra DRs Nak og Æd, Nikolaj Kirk, på Montra Hotel Hanstholm. Nikolaj Kirk fortæller om sine oplevelser i det populære program.

Pris pr. person

KR. 165,-

Montra Odder Parkhotel

3-dages ophold i hjertet af Østjylland

Nyd et 3 dages ophold på Montra Odder Parkhotel. Vi byder på luksuriøse og rolige omgivelser i hjertet af Østjylland.

Pris pr. person

KR. 795,-

Montra Hotel Sabro Kro

Weekend Grand Cru

Få et ekslusivt vinophold med vores Weekend Grand Cru tilbud. Dette er vores mest luksuriøse ophold, hvor I forkæles med velkomstdrink, 4-retters menu med tilhørende kvalitets vine og friskmalet kaffe hver aften.

Pris pr. person

KR. Fra 1.660,-

Montra Skaga Hotel

Golfophold i Vendsyssel

Book en golfophold med forplejning i særklasse. Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub og Sindal Golfklub er alle i køreafstand fra hotellet.

Pris pr. person fra

KR. 995,-

Montra Hotel Hanstholm

Vinterophold ved Nationalpark Thy

Nyd vinteren med et 3-dages vinterophold på Montra Hotel Hanstholm. Vi byder på et væld af kontraster. Fra Limfjordens blide landskaber til Vesterhavets frådende bølger og – i læ af klitterne – den storslåede natur i Nationalpark Thy.

Pris pr. person

KR. 1.095,-

Montra Odder Parkhotel

Hold årets julefrokost hjemme!

Ønsker du at holde julefrokosten hjemme? Så har vi sammensat den perfekte menu.

Så du på julefrokostdagen kun skal tænke på at hygge med dit selskab.